keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Herkuttelua!

Eilen oli kiva päivä! Kävin äitini luona ja teimme yhdessä ihanaa mozarellasalaattia (josta unohdin tietenkin ottaa kuvan...) ja lisäksi äiti oli leiponut kaikenlaisia herkkuja, koska serkkuni olivat tulossa käymään! Toinen serkuistani asuu Tampereella ja näemme vain kerran parissa vuodessa. Toinen asuu samalla paikkakunnalla kuin minä, ja häntä näen paljon useammin.

No, serkkujen tapaamisesta ei tullutkaan oikein mitään kun toinen serkuistani loukkasi jalkansa todella pahasti, luut murtuivat ihan kiitettävästi ja hän joutui sitten sairaalaan. Tänä aamuna hän oli leikkauksessa, mikä onneksi meni hyvin. Menen huomenna katsomaan häntä sairaalaan. :)

Tämä päivä oli rauhallinen, olin oikeastaan lähes koko päivän kotona, katselin simpsoneita ja kävin pitkästä aikaa ostamassa suklaata kaupasta! En ole aikoihin herkutellut, joten kaikesta siitä sokerista tuli vain huono olo. :D

Perjantaina ihana poikaystäväni tulee ensimmäisille lomilleen armeijasta <3 Kyllä tässä on jo kova ikävä ollutkin! :) Olen luvannut tehdä hänelle hyvää ruokaa. Toiveina oli kuulema perjantaiksi pihviä ja lauantaiksi itsetehtyä pitsaa. Lisäksi käymme tapaamassa ihanaa kummipoikaamme.

Tulossa on siis ihana viikonloppu! <3
Mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti