maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ihana viikonloppu!

Hei kaikille!

Miten teidän viikonloppu meni? Itselläni oli tosi mukavaa!

Aiemmin mainitsinkin, että poikaystäväni Tuomas tuli ensimmäisille lomilleen armeijasta. Perjantai meni aika rauhallisissa merkeissä, ei jaksettu edes baariin lähteä vaikka se oli alunperin suunnitelmissa. Sen sijaan kävimme iskäni luona, kummipoikamme luona ja Tuomaksen äidin luona kyläilemässä.

Lauantai meni vähän harakoille, kun Tuomas oli kipeänä. Lepäsimme kotona ja katsoimme Game of Thronesia. Se on muuten erittäin hyvä sarja, suosittelen! Lisäksi herkuttelimme itsetehdyllä pitsalla ja dippivihanneksilla. Katsoimme myös uusimman Hangoverin.

Sunnuntai oli tooooosi kiva päivä! Saatiin ihan huippu idea, ja lähdettiin pitkästä aikaa onkimaan! Mukaan otettiin mato-onki ja virveli. Kalakin söi ihan kivasti, minä sain 7 kalaa ja Tuomas 4. Suurin osa oli ahvenia, mutta myös muutama särki mahtui joukkoon sekä pari kalaa, joita en tunnistanut.

Kalastaminen oli niin mukavaa pitkästä aikaa, että päätimme että lähdemme kokeilemaan kalaonnea ensiviikolla uudestaan!

Tuomas sai olla lomilla maanantaihin asti, joten maanantaina vähän herkuteltiin! Teimme itse hampurilaisia, ja oli muuten hyviä ja helppo tehdä!


Hampparisämpylät ostimme valmiina. Täytteenä oli naudanjauhelihapihvi, salaattia, tomaattia, suolakurkkua, juustoa ja hampurilaiskastiketta. Pihvit maustoimme suolalla, pippurilla ja paistamisen lopussa cajun-mausteseoksella. Kyllä tuli vatsa täyteen!


Äiti soitti mulle eilen, ja ehdotti että kävisimme joka ilta uimassa, olipa ilma sitten minkälainen tahansa. Kerkesin jo lupautua mukaan tähän ideaan sen kummemmin miettimättä, koska harrastimme tuollaista jokailtaista uintia muutama vuosi sitten koko kesän ajan ja se oli tosi virkistävää. Nyt tilanne on tosin vähän eri, ilmat ovat olleet ihan hirveät ja vesi niin kylmää etten ole vieläkään heittänyt talviturkkia pois! :D Jospa sitä tällä viikolla uskaltautuisi kokeilemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti